• Search form

07.08.2024 | 18:12

U slavu Eda Širana u Mascomstoru

U slavu Eda Širana u Mascomstoru

Izdavačka kuća Mascom prirediće 16. avgusta u svojoj prodavnici na Terazijama posebnu zabavu posvećenu Edu Širanu (Sheeran), dan uoči koncerta tog kantautora na Ušću, a nije isključena mogućnost da se i sam pojavi tom prilikom.

Specijalno druženje biće organizovano od 18 časova u prostoru Mascomstore, gde će njegovi obožavaoci kroz poseban kviz biti u prilici da osvoje  ploče, CD-ove ili jedinstven “Ed Sheeran Notebook”, a toga dana i sva izdanja Eda Širana biće na popustu od 20 odsto (od 9. do 23. avgusta u radnjama Mascomestore – Terazije, Ušće, Čumić, Galerija i na sajtu mascom.rs).

U realizaciji programa, pored publike koja se očekuje u velikom broju, pomoći će i Play Radio, čiji će program tokom tog poslepodneva imati posebne celine posvećene toj svetskoj muzičkoj zvezdi sa specijalnim reporterskim uključenjima sa zabave u njegovu čast.

Organizatori su spremili i poslasticu – sladolede u bojama albuma Eda Širana.

Kao ekskluzivni partner Warner Music Grupe, Mascom organizuje i posebnu promociju na društvenim mrežama koja će trajati od 7. do 13. avgusta. Prijavom na ovaj link, učesnici ostvaruju mogućnost da osvoje kartu za koncert i upoznaju Eda Širana.

Širan će u sklopu velike svetske turneje “+–=÷×”prvi put nastupiti u Beogradu, zahvaljujući koncertnoj agenciji HoneyComb.

“Kao jedan od globalno najpopularnijih artista lejbla Atlantic UK zadovoljstvo nam je da smo, kao predstavnici Warner Music grupe, bili aktivno uključeni u sve kampanje vezane za promovisanje muzike, izdanja i koncerta ovog vanserijskog artiste”, poručili su iz Mascoma.

Iz Mascoma kažu da je i Ed Širan pozvan, a možda se neočekivano pojavi.

Uoči Beograda, Ed Širan nastupiće 10. avgusta na zagrebačkom Hipodromu, a koncertni spektakl godine, kako su najavili organizatori, otvoriće jedna od najvećih domaćih glazbenih zvezda - Dino Jelusić, koji je sa svojim autorskim bendom Jelusick osvojio nagradu Porin u kategoriji najboljeg rok albuma godine za debitantsko izdanje "Follow the Blind Man", koji je promovisan na rasprodatim koncertima i festivalima u Evropi i Južnoj Americi.

Jelusić za tu priliku priprema i poseban akustični set, a smatra da je velika čast bila dobiti poziv da otvori koncert za “najuspešnijeg popularnog izvođača poslednje dva decenije i to u svom gradu”.

*Foto: Warner Music Promo

(SEEcult.org)

Video
21.06.2024 | 21:54

VOĐENJE: Luka Marjanović – Nevolje u raju

Luka Marjanović: Nevolje u raju, Galerija Doma omladine Beograda, 11-23. jun 2024.